Un Nadal sense tu

Enyorada Nuri, saps? Aquest any es fa un concurs literari amb el lema Un Nadal sense tu, i aleshores m´he adonat que es tornen a acostar aquestes dates tan assenyalades i el teu lloc Nuri tornarà a ser buit, com aquests últims anys, i tornaré a sentir i veure aquell anunci dels turrons:

VUELVE… A CASA VUELVE… POR NAVIDAD

I ploraré cada vegada, a pesar del temps que fa que aquella maleïda moto se´t va emportar, et va allunyar per sempre de nosaltres i envejaré la gent de l´anunci que els hi torna la persona esperada i l´abracen i la petonejen, jo no ho podré fer mai més Nuri, no et podré acaronar mai més. Sento el tacte de la teva pell quan m´abraçaves, el teu calor suau, recordo les paraules" mama t´estimo", veig les teves ninetes mirant-me, no les puc oblidar a l´igual que el teu somriure. T´enyorem Nuri, tan el papa com jo no hi ha dia que un moment o altre no ens vinguis al pensament, a vegades amb una apretada de mà ens diem tantes coses…
Si ens trobem alguna vegada amb algú que t´anomena, i el teu record ens humiteja els ulls ara les llàgrimes potser ja no són d´aquella intensitat de dolor, tristor i amargura, ara quan algú t´anomena potser és de goig, el fet que algú encara et recordi suavitza la ferida, sí Nuri, ara són de goig.
Dóno gràcies a aquesta gent de Relatsencatalà que m´han donat l´ocasió, m´han permès parlar amb tú per aquest mitjà, ha estat com si et tingués per un moment més prop meu, però no et puc fer un petó.
Nuri, sempre estaràs entre nosaltres.

mama

One Response to "Un Nadal sense tu"

 • Montse (plus)
  2 marzo, 2013 - 12:43

  Bona tarda, Angelina.

  He llegit amb deteniment el teu relat i he de dir que m´ha encantat, ho trobo una veritable declaració d´amor cap a una persona estimada que ja no hi és.
  Trobar a faltar a un ésser tan estimat i mantenir-lo en els pensaments dia rere dia, fa que aquesta persona mai s´hagi anat del tot i li dona grandesa.

  Un relat emotiu. Gràcies per compartir-lo Angelina.

Escriu un comentari