Carta als meus amics literats…

FELIÇ NADAL Hola amics literats, sóc (l´orchid), primer de tot gràcies a tots els que heu perdut uns minuts en llegir-me, us volia escriure unes lletres passades les Festes per agriar-vos el vostre suport en aquests dies, però no em puc aguantar i us les he de donar abans, ni jo mateixo em crec fins on han arribat aquelles lletres d´una nit d´insomni, sí van ser fetes a les quatre de la matinada. Cada comentari que m´heu ofert m´ha eixamplat l´esperit i m´heu fet sentir suaument feliç, m´he sentit prop d´ella uns minuts, heu passat a ser uns bons amics, més que molts dels que els considero com a tal, el parlar de la Nuri en aquestes dates és com un bàlsam, m´omple el buit del seu lloc, la miro en les fotografies i sembla que m´hagi de somriure realment, això m´ajuda a que no s´allunyi el seu record, no vull que això passi. Passats aquests dies en el lloc de la meva biografia i posaré la seva foto perquè la conegueu, ara no em sembla correcte. (orchid) BONES FESTES A TOTS

Escriu un comentari